dinsdag 31 maart 2020

Storing van het WTW-systeem

Soms kan het zijn dat het WTW-systeem een storing heeft.
  • Knippert het lampje blauw? Dan is er iets met de filters. Ziet u de code “WO2”? Neem dan contact op met Feenstra. Ziet u de code “WO1”? Dan kunt u de filters zelf reinigen. Haal de stekker van de ventilatie-unit uit het stopcontact. Haal de twee langwerpige doppen van de ventilatie-unit af. Haal de filters uit de ventilatie-unit. Stofzuig de filters totdat deze schoon zijn. Plaats de filters terug en sluit af met de langwerpige doppen. Steek de stekker van de ventilatie-unit terug in het stopcontact.
  • Knippert het lampje rood? Haalt u dan de stekker uit het stopcontact en stop deze er meteen weer in. Vervolgens heeft u 10 minuten de tijd om beneden de knop van de CO2-meter 3 tot 5 seconden ingedrukt te houden. De storing zou nu verholpen moeten zijn.
Bij Woonforte is bekend dat bij de 3-laags-woningen het stopcontact vrij hoog hangt. Woonforte werkt aan een oplossing. Binnenkort ontvangen de bewoners van de 3-laags-woningen hierover een brief.

Heeft u bovenstaande tips uitgeprobeerd en werkt het WTW-systeem nog niet goed? Neem dan contact op met SlimOnderhoud. U kunt ons bereiken op 010 766 04 01 of weidebloem@uwslimonderhoud.nl.