dinsdag 23 juni 2020

Data van de Comfort & BespaarBijeenkomsten

Voor alle blokken organiseren wij Comfort & BespaarBijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomst geven wij u tips hoe u comfortabel kunt wonen in uw verbeterde woning. Wij leggen u ook meer uit over onderwerpen zoals Ventileren & Verwarmen. Daarnaast vertellen wij u hoe u zoveel mogelijk kunt besparen op uw energierekening.

Op de dag van de bijeenkomst krijgt u een envelop in de bus met alle informatie. U krijgt ook twee gratis BespaarProducten zodat u direct aan de slag kunt met besparen in huis. 

Door de corona-uitbraak en de maatregelen van het RIVM, kunnen wij op dit moment geen fysieke Comfort & BespaarBijeenkomsten organiseren. Hierom zijn de eerste twee bijeenkomsten digitaal. 
Misschien dat wij voor de laatste twee bijeenkomsten wél een fysieke bijeenkomst in de ProefWoning kunnen organiseren. Dit laten wij nog aan u weten. 

Heeft u de Comfort & BespaarBijeenkomst van uw blok gemist en wilt u graag op een later moment deze bijwonen? 
Dat kan! We houden hierna nog meerdere Comfort & BespaarBijeenkomsten voor verschillende blokken. De volgende Comfort & BespaarBijeenkomsten worden gehouden op:
  • maandag 13 juli 2020 (digitaal, blok 15, 16 en 17)
  • woensdag 9 september 2020 (digitaal, blok 18, 19 en 20)
  • maandag 28 september 2020 (blok 21 en 22)
  • maandag 12 oktober 2020 (blok 23 en 24)
Contact
Wilt u graag bij een andere Comfort & BespaarBijeenkomst aanschuiven? Geef het dan even aan ons door. Wij sturen u dan de uitnodiging toe.
Voor overige vragen of opmerkingen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. U bereikt ons per telefoon op 010 – 766 04 01 of per e-mail op weidebloem@uwslimonderhoud.nl.