donderdag 8 oktober 2020

Laatste Comfort & Bespaar Bijeenkomst

Op 12 oktober houden wij de Comfort & Bespaar Bijeenkomst voor de laatste 2 blokken, blok 23 & 24 én de 1-laags woningen. 

Bent u zelf niet bij de bijeenkomst van uw eigen blok geweest?
Dan bent u van harte uitgenodigd om u aan te melden voor de bijeenkomst op 12 oktober!

Comfort & Bespaarbijeenkomst
Tijdens deze bijeenkomst geven wij u tips hoe u comfortabel kunt wonen in uw verbeterde woning. Wij leggen u ook meer uit over onderwerpen zoals Ventileren & Verwarmen. Daarnaast vertellen wij hoe u zoveel mogelijk kunt besparen op uw energierekening. 

Digitaal
Door de corona-uitbraak kunnen wij deze bijeenkomst niet organiseren in de ProefWoning. Daarom organiseren wij de bijeenkomst digitaal! Vanuit uw luie stoel kunt u de bijeenkomst bijwonen. 

Aanmelden
Om de presentatie te volgen moet u zich zo snel mogelijk aanmelden via deze link
(Werkt de link niet? Kopieer dan deze link in de browser: https://twinstone.webinargeek.com/comfort-bespaarbijeenkomst-weidebloem-blok-23-en-24) De webinar werkt het beste via Google Chrome.) 

Hoe laat begint de bijeenkomst?
De bijeenkomst begint maandag 12 oktober om 19:00 uur. Net als met een gewone bijeenkomst beginnen we dan ook écht. Bent u later dan 19:00 uur? Dan mist u een deel van de presentatie. En dat is natuurlijk zonde! Zorg dus dat u op tijd klaar zit. De presentatie duurt ongeveer een uur. 

Wat moet u doen op de avond van maandag 12 oktober?
In de e-mail die u krijgt na uw aanmelding staat een link. Voordat de presentatie begint, klikt u op deze link. Door op deze link te klikken opent er een scherm waarop u mijn collega, Mirre, en mij ziet en hoort, afgewisseld met een PowerPoint-presentatie. 

Help, het lukt niet!
Heeft u problemen met aanmelden of met het vinden van de Comfort & Bespaarbijeenkomst? Laat ons dit dan weten door een mailtje te sturen naar weidebloem@uwslimonderhoud.nl of bel met 010 – 766 04 01. Kunt u niet bij deze presentatie bijeenkomst zijn, maar wilt u meer weten hoe u kunt besparen met uw vernieuwde woning? Laat het ons dan ook weten!