maandag 21 december 2020

NieuwsBrief 11 - December 2020

 


Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van het roerige jaar 2020. In deze nieuwsbrief leest u meer over de afronding van de werkzaamheden aan de bergingen vóór de kerst en de planning voor het kersverse jaar, 2021. Ook geven we u graag wat tips over een vervroegde voorjaarsschoonmaak van uw berging en vertellen we u over de extra parkeervakken in de wijk en onze bereikbaarheid de komende periode.

BERGINGEN
Groepen A t/m C 
De nieuwe bergingen voor de groepen A t/m C zijn klaar! Heeft u ze al gezien? 

Zo niet, neem dan vooral een kijkje op de Akkerwinde. In het nieuwe jaar gaan wij verder met het vervangen van de bergingen van groepen D t/m O.

Informatieblad
Bij de oplevering van de nieuwe berging krijgt iedere bewoner een informatieblad. Op dit blad kunt u straks alle details lezen en wat u wel of niet mag bevestigen aan de berging. Tip: als u het blad bij de oplevering krijgt, hang het dan in uw meterkast of in de berging. Zo heeft u de informatie altijd binnen handbereik.

EXTRA PARKEERVAKKEN
Bent u op zoek naar een parkeerplek? Tot het einde van de werkzaamheden in 2021 hebben wij extra parkeervakken ingericht. U kunt parkeren op de rijplaten bij het bruggetje langs het Ooievaarspad aan de kant van de Akkerwinde. Let op: na zware regenval kan het gras naast de rijplaten wat nat en zacht zijn.

VERVROEGDE VOORJAARSSCHOONMAAK
Voor de start van de werkzaamheden vragen wij alle bewoners om de oude berging leeg te maken. Dit is natuurlijk een mooi moment om op te ruimen! We geven u graag wat tips hoe u eventuele overbodige spullen kunt wegdoen.

Tip #1
Verkoop je oude meubels, waterkoker of speelgoed via verkoopwebsites (bijvoorbeeld Marktplaats). Zo bent u het kwijt en is iemand anders het rijk! En… het levert u misschien ook nog wat geld op.

Tip #2
Breng uw spullen naar het lokale afvalbrengstation. U vindt Ecopark De Limes in het zuiden van de stad. U kunt uw afvalpas gebruiken om binnen te komen. Maak wel eerst een afspraak via de website van de gemeente!

Tip #3
Laat uw grofvuil ophalen door grofvuildienstbedrijf Cyclus. Maak hiervoor telefonisch een afspraak met Cyclus via telefoonnummer 0182 - 547 500. Zij vertellen u graag hoe u uw grofvuil kunt aanbieden.

OPLEVERPUNTEN WONINGEN
De werkzaamheden aan alle woningen zijn bijna klaar! Maar, we willen zeker weten dat we niets zijn vergeten en alle openstaande punten in- en aan uw woning netjes voor u hebben opgelost. Heeft u nog openstaande punten die u nog niet aan SlimOnderhoud hebt gemeld? Laat ons dit dan weten vóór 31 december 2020. In januari 2021 plannen wij een afspraak met u in om de opleverpunten op te lossen.

Bel naar: 010 - 766 04 01 of mail naar: weidebloem@uwslimonderhoud.nl.

FEESTDAGEN
Tijdens de feestdagen gaan al onze werklieden 2 weken genieten van een welverdiende vakantie. Vanaf 21 december gaat de bouwstop in. Dit betekent dat u ons vanaf maandag 21 december t/m vrijdag 1 januari tijdelijk niet op de bouwplaats of in de proefwoning kunt vinden. In deze twee weken zijn wij wél via telefoon en e-mail bereikbaar.

Fijne feestdagen namens SlimOnderhoud!
Voor iedereen zien de feestdagen er dit jaar anders uit dan normaal. We dragen iedereen een warm hart toe en hopen dat u en uw familie, vrienden en buren gezond en gelukkig zijn! SlimOnderhoud wenst u allen een fijne kerst en een mooi 2021!