dinsdag 26 januari 2021

Parkeerontheffingen vanaf 8 februari

Vanaf 8 januari gelden er een aantal nieuwe parkeerontheffingen in de wijk. Voor het vervangen van de bergingen richten wij nieuwe tijdelijke bouwplaatsen in. Op de pagina Bouwplaatsen ziet u welke parkeerontheffingen er gelden en tot wanneer wij deze gebruiken. 

OPHEFFEN PARKEERTERREIN OOIEVAARSPAD
Vorig jaar is er een extra parkeerterrein ingericht aan de zijde van de Akkerwinde, naast het Ooievaarpad. Dit terrein was ingericht om de parkeerdrukte in de wijk te verminderen. Met het afronden van de werkzaamheden aan de woningen, is ook het aantal dienstbusjes in de wijk afgenomen. We zien dat het extra parkeerterrein niet meer veel gebruikt wordt en de grond eromheen erg modderig is. Daarom is er besloten dat dit parkeerterrein wordt opgeheven. De rijplaten worden verwijderd en de hekken eromheen worden weggehaald. De grond ploegen wij om en zaaien wij opnieuw in. 

Het afbouwen van het parkeerterrein gebeurd in de maand februari.
De pagina Verminderen parkeerdruk Boterbloemweg/Akkerwinde verwijderen wij van deze website. Als u vragen heeft, neem dan contact op met SlimOnderhoud.  

EXTRA PARKEERVAKKEN BLOK 12
De rijplaten voor blok 12, tegenover Akkerwinde 157 t/m 165 blijven liggen en kunnen nog steeds gebruikt worden als extra parkeervakken. Deze vakken (hieronder aangegeven in het roze vlak) mogen door zowel bewoners als omwonenden gebruikt worden. 



Kijk voor meer informatie over parkeervakken, bouwplaatsen en parkeerontheffingen op de pagina Bouwplaatsen